Services

Solvo er en servicevirksomhed, der skaber løsninger ud fra kundens problemstillinger inden for industriel automation – i bredeste forstand

Industriel automation i bredeste forstand inden for maskin- og procesindustri. Solvo.

Automation i bredeste forstandautomation

Automation er den ramme, inden for hvilken Solvo tilbyder løsninger. Vi betragter os som en servicevirksomhed inden for maskin- og procesindustri. Under paraplyen “automation” findes en række discipliner. Hos Solvo er vi specialiseret inden for følgende områder:

Robotautomation. FANUC, KUKA. 
Simulering, programmering, idriftsætning, konsulentbistand. Solvo.

Robotautomation er fremtidenRobot

Simulering, programmering, idriftsætning, konsulentbistand, nøglefærdigt projekt – mulighederne er mange.

Relevant dataopsamling, dataanalyse og overskuelig præsentation af resultater. Optimering. Solvo.

Viden er vejen til succesdata

Relevant dataopsamling, dataanalyse og overskuelig præsentation af resultater er en vigtig forudsætning for at træffe de valg, der driver din virksomheds produktion i den optimale retning.

Erfarne programmører leverer konsulentbistand, programmering af enkeltdele og samlede løsninger. OLC, HMI, SCADA. Solvo. Industriel automation

Erfarne programmørerplc
hmi
scada

Alt fra konsulentbistand over programmering af enkeltdele til levering af samlede løsninger – Solvos erfarne programmører hjælper jer videre.

Design af maskiner og maskindele. Prototyper. Udvikling. 2D. 3D. Solvo

Solvo udvikler og leverer maskinermekanik maskiner

Hos Solvo har vi fokus på helheden, for automation foregår aldrig i et tomrum, men tager udgangspunkt i det mekaniske eller elektriske, der nu engang skal styres. Derfor kan vi også byde ind på udvikling af maskiner til lige netop den opgave, I søger at få løst.

Projekter. Prototyper. Tværfaglig tilgang. Innovation. Udvikling. Solvo. Industriel automation

Den samlede løsningprojekter

Vi kan levere den samlede løsning – med jeres behov for øje. Søger I en samarbejdspartner med fokus på kvalitet foruden en tværfaglig og helhedsorienteret tilgang? Så tag fat i Solvo. Vi byder gerne ind på både stort og småt.