solvo ApS

velkommen

Solide løsninger er solvos dna

Hos Solvo tænker vi i helheder og har indsigt i alt fra mekanik og automation til data, hardware og software. Ud fra denne helhedstilgang skaber vi kvalitetsløsninger, der virker.

-.,

Vi udvikler automationsløsninger ud fra jeres problemstillinger inden for ROBOT, DATA, PLC, HMI og SCADA

Vi udvikler og leverer prototyper og maskiner til diverse industrier

Lad os give et bud på en samlet løsning, så vi sammen når bedst i mål

Solvo er latin og betyder ”jeg løser”.

Det stiller visse krav at have et navn, der lover løsninger, men vi mener i al beskedenhed, at vi lever op til forventningerne.

Med indsigt i automationsbranchens mange muligheder finder vi innovative og holdbare løsninger.

Vi løser stort og småtopgaver

I modsætning til, hvad mediebilledet nogle gange kan give indtryk af, har vi mange større og mindre produktionsvirksomheder i Danmark. Der er stadig gode muligheder for optimering i produktionen de fleste steder, og her bidrager Solvo med et tværfagligt blik på opgaverne. Vi tilbyder således både dataopsamling og -behandling, fx som grundlag for optimering af arbejdsgange m.v., samt selve automationsløsningen inden for robot, PLC, HMI og SCADA. Endelig tegner og udvikler vi mekaniske dele.

Solvo løser små og store opgaver for små og store virksomheder.

Food-Production ApS

referencer

Solvo har god indsigt i vores behov som mindre virksomhed. Vores oprindeligt meget manuelle produktion er blevet mere automatiseret, blandt andet ved Solvos hjælp. Investeringen er tjent hjem igen mange gange.

Benni Olsen, indehaver af Food-Production


passion for automation!

Vores værdier

I tæt dialog om opgavens indhold leverer Solvo holdbare løsninger ud fra jeres krav til det færdige produkt

Samarbejde og dialog

Vi vægter et godt samarbejde omkring opgaven højt. Det giver sig både udslag i en bedre løsning og i større kundetilfredshed. Med bred indsigt i produkter og muligheder skaber vi kvalitetsløsninger ud fra et tværfagligt og helhedsorienteret syn på opgaven.

I får noget for pengene

Vi leverer holdbare løsninger, og det kan altid betale sig. Vi vægter kvalitet og ærlighed højt – og foreslår altid den løsning, vi mener, I får mest værdi ud af. Derfor siger vi kun ja til de opgaver, vi faktisk mener, vi kan løse på tilfredsstillende vis og inden for en realistisk tidshorisont.

Fleksibilitet

Som mindre virksomhed, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling, kan vi ofte træde hurtigt til. Solvo løser både mindre opgaver og større projekter – det anser vi også som udtryk for fleksibilitet. Vi besidder stor viden om automation i bredeste forstand, så vi kan hurtigt komme med et oplæg til en løsning.


Find ud af mere


Vi er kun et telefonopkald væk:

+45 3044 6351

læs mere her