Robotautomation

Om det er design af robotautomation helt fra bunden, programmering af eksisterende produktionslinjer, idriftsætning, konsulentbistand eller nøglefærdigt projekt, din virksomhed efterspørger, kan Solvo levere løsninger.

Solvo. Robot. Robotautomation. Robotteknologi. Programmering.

Har I brug for en løsning, der omfatter robotteknologi?


robotautomation

Solvo kan levere hele løsningen eller enkeltdele i processen. Fra konsulentbistand i forbindelse med valg af løsning og produkt – fx ved hjælp af simulering – over programmering, levering, idriftsætning og vedligehold.

Uanset om det drejer sig om optimering af en eksisterende produktionslinje, eller om der er tale om et helt nyt anlæg, hvori der indgår robotautomation, er vi leveringsdygtige.

Reducér risikoen for fejlbeslutningersimulering

Vi anbefaler og udfører simulering i den indledende projektfase, for der spares både tid og penge, når en robotløsning gennemprøves i simuleringsværktøjer.

I processen frem mod det endelige design af løsningen, tilbyder vi at udarbejde offlineprogrammer i simuleringsværktøjer, som kan afprøve, hvordan de konkrete robotter bedst kan udføre det, der ønskes.

Solvo. Idriftsætning. Robot. Robotautomation. KUKA. FANUC. Programmering.

Når det bare skal fungere
Idriftsætning

Når robotten er leveret og programmeret, idriftsætter vores erfarne ingeniører robotten, så den fungerer i samspil med produktionen. Det hele gennemtestes og småfejl korrigeres.

Der kan opsættes VPN til brug ved fjernsupport, så vi kan yde hurtig support på afstand. Dermed vil produktionen nemmere komme op at køre igen, hvis der skulle ske nedbrud, eller hvis opdatering er nødvendig.

Brands

KUKA
FAnUC

Vi programmerer hovedsageligt robotter af mærkerne FANUC og KUKA. Men har I ønsker til programmering af andre brands, kan vores dygtige programmører også levere det.

Solvo. KUKA. FANUC. Robot. Robotautomation. Programmering.