Om Solvo

Solvo er en mindre automationsvirksomhed, der sætter en ære i at levere gennemtænkte løsninger med passion for automation.

Solvo ApS er stiftet i december 2014 af Jesper Vestergaard Nissensolvo

I dag tæller virksomheden i alt 5 medarbejdere. De øvrige medarbejdere har kompetencer inden for softwareudvikling, dataanalyse og robotprogrammering, så feltet spænder vidt, hvorfor Solvo kan byde ind på mange forskellige typer opgaver og leverer en tværfaglig tilgang i kraft af de forskellige kompetencer.

I 2020 blev Solvo ApS kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

Solvo. Jeg løser. Industriel automation. Innovation. Data. Mekanik. Robot. PLC. HMI. SCADA. Programmering.

Hvorfor hedder vi Solvo?navnet

Det er en stor beslutning at navngive sit barn. Det er ikke nødvendigvis nemmere at finde et navn til sin virksomhed. Men vi landede på Solvo, for det siger egentlig meget om os:

Solvo betyder “jeg løser” på latin. Det er jo skåret ind til benet, det vi gør: leverer løsninger inden for automationsbranchen – også når der ikke er en umiddelbar let løsning.

Solvo. Industriel automation. Innovation. Data. Mekanik. Robot. PLC. HMI. SCADA. Programmering. Tandhjul. Ovalhjulsmåler. Mindre automationsvirksomhed.

Tandhjulet14 tænder

Solvos logo er et udmærket udtryk for vores tilgang til opgaver. Der er nemlig tænkt lidt mere over det, end man måske umiddelbart vil tro.

O-erne i Solvos logo er udformet som tandhjul. Men det er ikke tilfældigt, hvordan de ser ud. De har hver 14 tænder som udtryk for, at Solvo er stiftet i 2014.

Ydermere er tandhjulene ovale. Det gør det umiddelbart lidt mere kompliceret at få dem til at dreje rundt, men det er muligt og nødvendigt i visse konstruktioner. Tag nu ovalhjulsmåleren – et værktøj til måling af volumenflow, hvor netop de ovale tandhjul muliggør dette. Der er tænkt ud af boksen – ligesom vi gør i Solvo.