PLC / HMI / SCADA

Solvo leverer alt indenfor maskin- og procesautomation.
Det vil sige alt fra design og tavlebygning til programmering af PLC, HMI og SCADA.
Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed videre med jeres næste automationsløsning.

Solvo. Programmering. PLC. HMI. Siemens. Allen-Bradley. Fejlfinding. Fjernsupport.

ProgrammeringPLC HMI

Solvo leverer hovedsageligt løsninger med Siemens og Allen-Bradley hardware, men siger også gerne ja til opgaver med andre brands.

Én ting er programmering, levering og idriftsætning af PLC, HMI og SCADA produkter. En anden er support og hurtig fejlfinding. Solvo tilbyder fjernsupport, når vi leverer løsninger, der har gavn af dette, så et eventuelt nedbrud kan løses hurtigt.

Tavlebygning


tavler

Solvo leverer tavleløsninger i højeste kvalitet med anvendelse af kvalitetskomponenter. Styretavler og programmer kan være simple eller komplekse – vi leverer begge dele, alt efter de ønskede funktioner.

Tavlerne specificeres i samarbejde med kunden, og ud fra disse dannes el-dokumentationen.

SRO. SCADA. Solvo.

Har I brug for SRO?Scada

Solvo leverer løsninger i SCADA-systemer, hvor opsamlet data blandt andet benyttes til Styring, Regulering og Overvågning (SRO) af et givent anlæg. Behandling og overskuelig præsentation af data giver overblik over, hvor og hvordan driften kan optimeres.

Opsætning af systemets alarmer kan bruges til detektering af diverse events, uregelmæssigheder, udløb af enheders levetid og meget andet.

Helhedsløsning. Mekanik. Programmering. Idriftsætning. Support. Projekter.

På udkig efter en samlet løsning?
helhedsløsning

Solvo leverer løsninger efter jeres behov.

Når vi skal finde frem til den rette løsning for netop jer, sker det naturligvis i tæt dialog med jer som kunde. For der er oftest flere muligheder, måske også andre, end dem, I allerede har tænkt på.

Solvos fornemste opgave er at hjælpe jer med at finde frem til en holdbar løsning, som I er tilfredse med. Vi leverer gerne hele projektet, fra det mekaniske over programmering til idriftsætning og support. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvilke løsninger, vi kan levere.