Data

Solvo leverer kundetilpassede løsninger, når det gælder aggregering, håndtering og visualisering af data. Vi udvikler løsninger i skyen eller i lokale databaser alt efter applikationens funktioner.

Solvo. Data. Datalogger. GPS-tracker. Sensorer. Dataopsamling. Aggregering, håndtering, visualisering af data.

GPS-trackere, dataloggere, sensorer
dataopsamling

Dataopsamling kan anvendes til mange formål. Det kan være i forbindelse med overvågning af produktionsudstyr, alarmer ved udløb af enheders levetid eller ønske om optimering af eksisterende arbejdsgange og processer.

Solvo producerer, leverer og opsætter dataloggere, gps-trackere og sensorer, som sender værdifuld data retur til videre analyse.

Enhederne kan opsamle og sende rådata til databasen for videre analyse, eller ved hjælp af edge computing opsamle detekterede events.

Analyse efter jeres behovdata
analyse

Vores erfarne ingeniører udvikler databaser og websites, som trækker og fremviser data, som I ønsker overblik over, så I ud fra dette kan foretage relevante prioriteringer.

Hvis I allerede ved, hvad jeres behov er, kan vi gå i gang med udviklingen med det samme. Vi rådgiver og sparrer også gerne i forhold til muligheder, løsninger og behovsafklaring, så I kommer godt videre med jeres dataanlayse.

Vil I gerne selv dykke ned i rådata, kan de også eksporteres.

Solvo. Præsentation af data. Website. API. GPS-tracker. Sensorer. Dataopsamling. Aggregering, håndtering, visualisering af data.

Skræddersyet website
præsentation

Vores ingeniører udvikler den præsentation af data på web eller via API, som jeres behov tilsiger. Brugerfladen designes efter jeres konkrete ønsker, og den vil kunne tilgås on site fra mobile enheder.

Uanset om I allerede er meget bevidste om, hvordan I vil have data præsenteret i detaljer, eller I ønsker et oplæg fra os ud fra overordnede kriterier, kan vi levere en løsning.

Solvo. Data. Datalogger. GPS-tracker. Sensorer. Dataopsamling. Aggregering, håndtering, visualisering af data. Cloudbaseret datahåndtering.

Vejen til skyen
cloud-infrastruktur

Vi designer infrastrukturen fra enhederne, der opsamler data, til lagringen i clouden. Dette har betydning for, hvor sikkert og effektivt, data sendes og lagres.

Data håndteres oftest cloudbaseret, men kan også lagres lokalt, hvis det er en bedre løsning for jer. Kontakt os for en afklaring om, hvad der er relevant i jeres tilfælde.